voorwaarden

ANNAontwerp is niet aansprakelijk voor alle aandacht van (on)bekenden voor jou en je tas.

annuleren

ANNA kan het zich niet voorstellen, maar een bestelling mag binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst zonder kosten worden geannuleerd. Stuur hiervoor een e-mail naar post@annontwerp.nl. Mocht het bedrag in de tussentijd al zijn overgemaakt, dan zal het volledige bedrag zo snel mogelijk op je rekening worden gestort.

retour

Mocht een ANNAontwerp product helaas niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om binnen 7 werkdagen ná ontvangst de bestelling te retourneren. Geef dit altijd van te voren aan via post@annaontwerp.nl.

Verpak het product weer netjes in de originele verpakking. ANNA verzoekt je om het per aangetekende (verzekerde) post te versturen, want het zou doodzonde zijn als een handgemaakte, unieke tas zou zoekraken of beschadigen…

Na retour-ontvangst –en alleen als het product onbeschadigd is– zal het aankoopbedrag zonder de bezorgkosten van 7 euro zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) op je rekening worden teruggestort.

zorg voor het product

ANNAontwerp vervaardigd iedere tas met passie en zorg; een tas gaat bijvoorbeeld gemiddeld acht uur lang door haar handen. ANNA gaat ervan uit dat jij als ontvanger ook met zorg met de tas om zal gaan: als blije koper en zeker ook in ‘t geval dat je het wilt retourneren. Van iedere tas bestaat er maar één, dus de tas die je terugstuurt, zal straks om de schouder van een ander pronken.

Verzorg je tas goed. Spuit het leder en suéde eens in de maand in met een vuil- en waterafstotende spray. Leder wordt met de jaren alleen maar mooier en soepeler.

foutje?

De meeste tassen zijn vervaardigd uit gebruikt leder en elk stuk leder is een uniek natuurproduct. Littekens of andere sporen in het leder zullen er altijd zijn. Toch kan er per ongeluk echt iets kapot zijn. Check na het ontvangst van je bestelling daarom goed en meld een gebrek schriftelijk aan post@annaontwerp.nl, dan kijken we wat er aan gedaan kan worden.

privacy

Je persoonsgegevens zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld. ANNAontwerp gebruikt de klantgegevens alleen t.b.v. het verwerken van bestellingen.

aansprakelijkheid

ANNAontwerp kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kleurafwijkingen ten opzichte van beeldschermweergave.

ANNAontwerp stuurt iedere tas per aangetekende post en is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending.

intellectueel eigendom

De unieke vorm van de PickPocketProof tassen van ANNAontwerp zijn auteursrechtelijk beschermd.

Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere doeleinden. Mocht je willen doorvertellen en laten zien hoe uniek de tassen zijn; dan kan dat natuurlijk altijd en laat ANNA het weten!

www.ANNAontwerp.nl is een online winkel van handgemaakte producten.

voorwaarden @ oktober 2012